naturalcharms-fotografie

Allround fotograaf in Friesland, met een specialisatie in uitvaartfotografie

Uitvaartfotograaf Friesland - Groningen- Drenthe


Uitvaartfotografie komt steeds vaker voor bij begrafenissen of crematies. Zoals met veel zaken binnen de uitvaart komt ook de uitvaartfotografie meer uit de taboe sfeer.

Vaak blijkt een fotoreportage van een begrafenis of crematie van onschatbare waarde te zijn voor nabestaanden.

naturalcharms-fotografie-rouwfotografie-begraafplaats-1531
naturalcharms-fotografie-rouwfotografie-begraafplaats-1493
naturalcharms-fotografie-rouwfotografie-begraafplaats-1802
naturalcharms-afscheidsfotografie-rouwfotografie-vlinder-1494
naturalcharms-fotografie-rouwfotografie-begraafplaats-1509


Het fotograferen van een uitvaart

De dag van de uitvaart gaat vaak in een roes voorbij. Dan is het fijn om achteraf rustig te kunnen kijken naar beelden van deze dag. Alleen of samen met familie en vrienden. Foto's of beelden van de omgeving en de bloemen, de troostende mensen en de sprekers  kunnen u helpen om deze dag een goede plek te geven in uw herinnering. Ook doet het goed om te zien wie er allemaal aanwezig waren.

Voor mensen die om wat voor reden dan ook niet aanwezig kunnen zijn bij de uitvaart, kan een uitvaartreportage later heel belangrijk zijn. Maar ook voor kinderen kan een uitvaart reportage zijn nut hebben omdat zij het rouwproces pas vaak in een later stadium ervaren.

De uitvaart is een uniek moment en er is dus maar één kans om dit mooi in beeld te brengen. Een laatste hand op de kist, de rouwstoet naar de laatste rustplaats en de slotwoorden van familie en vrienden. Alles wordt met respect en discreet op de foto gezet.

Uiteraard bepaalt de naaste familie altijd zelf waarvan er wel en waarvan er geen foto's mogen worden gemaakt.


Het is mogelijk alleen de afscheidsplechtigheid te fotograferen , maar het kan zijn dat u graag ook de opbaring en/of condoleance gefotografeerd wilt hebben. Of misschien is het vertrek vanaf huis voor u een moment dat u graag terug wil kunnen zien. Maar ook een reportage in het ziekenhuis of bij het afscheid thuis behoort tot de mogelijkheden. Het kan zijn dat u liever niet al te heftige emoties op de foto's terug ziet, of dat er bepaald mensen of handelingen zijn die voor u van groot belang zijn om in beeld te vangen. Alle mogelijkheden en wensen worden van te voren goed met u doorgesproken.

De foto's worden gemaakt met speciale lichtsterkte apparatuur zodat er absoluut geen flits gebruikt wordt. Ook kunnen de gebruikte camera's op stille stand worden gezet waardoor ze bijna niet hoorbaar zijn.

De foto's worden in printkwaliteit geleverd. Dit via We-transfer of USB-stick, zodat met later zelf iets met de foto's kunt doen. U krijgt van mij standaard een foto album geleverd waarin ca 100 foto's kunnen worden opgenomen.


naturalcharmsfotografie-uitvaartfotograaf-friesland
uitvaartfotograaf friesland
naturalcharms-fotografie-uitvaartfotografie-friesland
naturalcharms-fotografie-uitvaartfotografie-friesland
naturalcharms-fotografie-uitvaartfotografie-friesland
naturalcharms-fotografie-uitvaartfotografie-friesland
naturalcharms-fotografie-uitvaartfotografie-friesland
naturalcharms-fotografie-uitvaartfotografie-friesland
naturalcharms-fotografie-uitvaartfotografie-friesland
naturalcharmsfotografie-uitvaartfotograaf-friesland
naturalcharms-fotografie-uitvaartfotograaf leeuwarden
naturalcharms-fotografie-uitvaartfotograaf-friesland
naturalcharmsfotografie-uitvaartfotograaf-friesland
naturalcharms-fotografie-uitvaartfotograaf-leeuwarden
naturalcharms-fotografie-uitvaartfotograaf-friesland-leeuwardenheeft u vragen ?


boek direct
Over mij :

Na een aantal jaren allround als hobby/semi  professionele fotograaf te hebben gewerkt  kreeg ik een aantal keren de vraag om een crematie of begrafenis op de gevoelige plaat vast te leggen. En mij is gebleken dat ik het als een ontzettend dankbare taak ervaar om mijn steentje bij te mogen dragen aan de laatste eer aan de overledene, en te kunnen helpen bij het latere verwerken van de nabestaanden.
Prijs uitvaartreportage :

dit houden we graag eenvoudig : 450,- euro voor de ceremonie all inclusief.

U heeft al genoeg te regelen en daarom willen wij het u graag makkelijk maken. Dus 1 helder bedrag voor de gehele uitvaart met een maximum van 5 uur. Duurt de uitvaart langer, dan is dat ook geen probleem. Voor elk extra uur wordt dan € 45,- gerekend

Dit bedrag is inclusief een ruime selectie van de beste bestanden, beeldbewerking, 21% btw,  reistijd en benzinekosten.

Zou u er ook graag een videograaf bij willen? ook dat behoort tot de mogelijkheden, neem dan even contact op.

De bestanden worden u digitaal aangeleverd (via we-transfer of op een usb-stick naar keuze)

U krijgt van mij standaard een foto album waarin ca 100 foto's kunnen worden opgenomen.

Dit aanbod geldt binnen  een straal van 40 km vanaf Leeuwarden.

Daar buiten moeten we helaas reistijd en kilometerkosten berekenen zijnde;  25.- euro p/uur reistijd en 0,19 ct p/km.Uitvaartverzekering : 

Een professionele uitvaartfotograaf kan ten allen tijde worden ingehuurd, maar valt niet automatisch onder de dekking van de uitvaartverzekering. Bij een kapitaalverzekering wordt er een geldbedrag voor uitvaartdiensten uitgekeerd, nabestaanden zouden dit kunnen gebruiken voor uitvaartfotografie. Bij een combinatieverzekering is er een gedeelte kapitaal bij dat hiervoor gebruikt kan worden.

E-mailen
Bellen
Map
Info