naturalcharms-fotografie

Allround fotograaf in Friesland, met een specialisatie in uitvaartfotografie

Je hond als fotomodel 

Een foto van je hond is pas geslaagd als het eigen karakter en de uitstraling compleet tot hun recht komen, zoals je je maatje zelf beleeft. Wanneer je het gevoel hebt..... " Perfect! dat is mijn hond ten voeten uit" !!

Om dit zo mooi en treffend mogelijk te kunnen realiseren is het belangrijk dat je hond zich lekker ontspant, en zich in een hem of haar vertrouwde omgeving bevindt.  Daarom worden onze foto's bij je op locatie gemaakt, komen we naar je toe en kiezen we  samen met jou de locaties en situaties uit waarin je hond speels zichzelf kan zijn, zodat het mooiste naar voren komt.

- op locatie bij je thuis,in de tuin
- op de favoriete uitlaatplek
- bij de hondenvereniging
- in de bossen, aan zee, in het water, etc...

Met onze ervaring en enorme liefde voor honden begrijpen wij als geen ander waarom je een fotosessie wil laten maken. Vanuit ons vakgebied zijn we ook helemaal thuis in de specifieke en vaak fotogenieke eigenschappen van de verschilldende hondenrassen.Door dat te combineren met jouw persoonlijke fotowensen, en een creatieve en vrije geest komen we tot onze prachtige plaatjes.

We maken de fotosessie op een zo'n relaxed mogelijke manier, bijvoorbeeld lekker tijdens een wandeling in het gebied dat de hond goed kent. En als een hond even niet mee wil werken? .....dan nemen we gewoon nog even een extra uurtje de tijd.

En zegt iemand "het lukt je nooit om mooie foto's van mijn hond te maken" dan gaan wij de uitdaging graag aan en je zal verstelt staan van je eigen hond.


Dus kom op!  Jou hond is vast ook een fotomodel....                                                                          

  • je doet aan hondensport? loopt shows??
  • je hebt een super nest met pups en wil daar graag mooie foto's van ? ( deze foto's worden binnen gemaakt uiteraard als de pups nog klein zijn; tenzij het prachtig weer is en ze al wat ouder zijn )
  • love en lifestyle reportage?? lekker samen op ontspannen manier met je hond op de foto
  • je organiseert toernooien, wedstrijden of shows ??


Wij vinden alles leuk en zijn overal voor inzetbaar.


Aanbieding : 

Voor slechts € 95,- krijgt u van ons een ruime keuze van de foto's . Naar keuze kunnen foto's u via de we-tranfer worden of op USB-stick worden geleverd (zodat u zelf kan bepalen welke u wil afdrukken en op welk formaat, of welke u digitaal wenst te gebruiken) of voor u afgedrukt. N.B.T.C.  - Nederlandse Bull Terrier Club 

E-mailen
Bellen
Map
Info