Tegenwoordig kan geen enkel bedrijf meer om Social Media heen, het is de meest betaalbare manier van reclame met het grootste bereik.


Via Facebook, Instagram & Messenger zorgen wij ervoor dat jij de mensen bereikt die belangrijk zijn voor jou merkFacebook marketing

Met maar liefst 1,49 miljard leden wereldwijd en 22 miljard advertentieklikken per jaar is Facebook nog steeds de grootste. Daarbij zijn er tal van verschillende advertentiemogelijkheden, of het nu gaat om gedrag, interesses, demografie of locaties, je kunt behoorlijk ver inzoomen op deze targetingmogelijkheden  en precies bij de juiste doelgroep terecht komen


Instagram marketing

Ongeacht wat voor je bedrijf je hebt, Instagram is vandaag de dag een kanaal wat je zeker niet kunt overslaan. De perfecte plek om creatief te zijn bij het promoten van je merk. Door het creeeren van mooie visuals zoals foto's en video's kun je jou merkbeleving vergroten en eenvoudig contact leggen met potentiele klanten.


Messenger marketing

Net als bij e-mailmarketing kan het regelmatig verzenden van jou boodschap een goede manier zijn om de naamsbekendheid te vergroten. Echter is het verzenden van messengerberichten nog vele malen effectiever. Chatberichten hebben op dit moment een veel hogere open rate van maar liefst 80%. En dat zie je niet zo snel meer via de normale e-mail.

Benieuwd hoe je je eigen chatbot kunt instaleren? En wil je bij jou ook open rate's halen van meer dan 90%? stuur ons een bericht. 

waarom Naturalcharms
Door jarenlange ervaring weten wij precies wat wel en wat niet werkt op social media

Je bespaart kostbare tijd en kunt de focus leggen op activiteiten waar je echt goed in bent

Of je nu een klein of een groot bedrijf bent wij streven altijd naar het beste resultaat

Social Media inzetten voor uw bedrijf maar heb je er niet de tijd voor of ben je niet creatief genoeg? laat Natural Charms uw socialmedia-beheer dan doen.

We nemen Social - Media van je dagelijkse "To-Do-lijst"onze tarievenE-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram