In je leven gebeuren er dingen waaraan je een warme persoonlijke herinnering aan overhoudt, momenten die onvergetelijk zijn.  Een herinnering aan een bruiloft zoals gedroogde bloemblaadjes uit je bruidsboeket, geboorte van je kinderen of kleinkinderen, de eerste melktandjes, zand uit je geboorteland, stukjes stof van een speciaal kledingstuk, haar of as van je dierbare en geliefde huisdier.

 

 

 

Afscheid :                                                                                                                                                                   Iedereen krijgt in zijn leven wel eens te maken met afscheid. As Creations kan dit verdriet helaas niet wegnemen maar ze kunnen wel iets tastbaars voor u maken. Een persoonlijke tastbare herinnering dat warmte en liefde uit zal stralen.

Al deze mooie herinneringen kunnen vereeuwigd worden in kunsthars, als tastbare herinnering voor iemand die je dierbaar is of voor jezelf.

Vele opties zijn mogelijk, as-schilderijen, as-sieraden, memorie hearts &stars, maar ook butterfly art en bloemen. Hieronder een aantal voorbeelden.

Memorie hearts & stars: een memorie hart of star is te persionaliseren door asverwerking, of om een foto, bloem of haarlok toe te voegen.


as-sieraden : veel van de sieraden zijn de persionaliseren door middel van een foto, charm of ketting charms. Buiten de 'gewone' ashangers kunt u ook terecht voor prachtige unieke sieraden


Butterfly art : verwerking van echte vlinders in kunstcontact :

website : https://ascreations.nl                              tel : 06-8204 5878                                                                                                                          

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram