naturalcharms-fotografie

Allround fotograaf in Friesland, met een specialisatie in uitvaartfotografie

Cakesmash fotoshoot 

Is je kindje (bijna) jarig en wil je dit op een speciale manier vieren ? Boek dan een Cakesmash fotoshoot. De fotoshoots zijn een beleving voor ouder en kind. Het recept is simpel : je kind + een taart + een gave omgeving = een geweldige belevenis.


Lekker in een taart grijpen, vieze handjes en toet....het mag allemaal. De uitkomst is elke keer weer uniek, geen shoot is gelijk.


Uiteraard zorg ik voor de achtergrond en styling. Wanneer je aangeeft welke stijl je graag zou willen zorg ik ervoor dat ik het perfecte plaatje voor je kan creëren.  Hou je van vintage of juist pasteltinten? Koekiemonster of Nijntje?  Het kan allemaal. Staat je thema nog niet op de website, vraag er gerust om.  


 

Cakesmash CombidealDoor de samenwerking met cccupcakes.nl kunnen we deze scherp geprijsde combideal aanbieden!
Voor maar  € 139,- krijg je een toffe en originele cakesmash incl. taart, hoe gaaf is dat ! Ik maak een selectie van de leukste foto's en die krijg je allemaal digitaal toegestuurd, meestal zijn dit er minimaal 20 (dus geen onwelkome verrassingen met foto's die je mag bijbestellen) 


De smashcake is  naar wens te bestellen, bij heel luxe decoratie kan het zijn dat er een meerprijs doorberekend wordt.


 * uiteraard is het ook mogelijk dat je zelf een taart meeneemt, de prijs wordt dan aangepast.
Onze studio is 7 dagen per week op afspraak geopend.
Vaak worden de foto's van de cakesmash gebruikt voor de uitnodiging het eerste levensjaar te vieren. Hou er dan rekening mee dat de cakesmash fotosessie minimaal 3 weken voor de verjaardag plaats vind. De kaarten moeten dan immers eventueel ook nog gedrukt kunnen worden.

Hier een aantal voorbeelden van cakesmash thema's, klik op de afbeeldingen om meer te zien. 

Let op: voor een cakesmash fotoshoot vragen wij een aanbetaling van 50% vooraf vanwege de investering in de taart en de versieringen


HOME
E-mailen
Bellen
Map
Info