Valentijnsshoot - loveshoot


Of je nu net bij elkaar bent, of een jubileum te vieren hebt. Of is hij/zij binnenkort jarig en wil je een tof en persoonlijk kado geven?  Of gewoon zomaar, omdat het gewoon super leuk is. Redenen genoeg om een love-shoot te doen.  In een gezellige en ontspannen sfeer maken we mooie, leuke en romantische foto's van jullie samen.

Casual, romantisch of zelfs een ietwat gewaagde fotoshoot, net wat jullie willen. We kunnen verschillende sferen creeeren, en hebben daarvoor een ruim aanbod in achtergronden. Van neutraal wit tot echt romantischValentijn mini-shoots

Elk jaar zijn er mini valentijnsshoots te boeken. Deze shoot is geschikt voor kinderen en honden (max 3 kinderen). In een leuke setting met valentijns accesoires maken we een aantal vrolijke foto's.

Voor de shoot nemen we een uurtje de tijd en kost slechts 49,- euro incl. ca 10 foto's naar eigen keuze (meer bestellen is mogelijk )

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om van deze mini-shoots gebruik te maken en er een romantische shoot van te maken !


Boek hier je valentijn shoot 😍         😍


😍