Een portret met de hele familie !


Wil je een foto met je hele gezin, je broer of zus? Bij Naturalcharms-fotografie houden we van spontaniteit in foto's Een familie fotoshoot wordt gevormd door spontaniteit en gezelligheid. Geen statische portretten, maar vrolijke dynamische foto's.

Tijdens een fotoshoot moet iedereen zich op zijn gemak voelen, het vastleggen van een familieband is immers iets heel moois!

Wanneer u kiest voor een fotoshoot in de studio in Drachten drinken we met zijn allen een kopje koffie (of thee of wat anders) aan onze grote stamtafel om rustig kennis te maken, en daarna gaan we shooten.

Ook bij buitenshoots nemen we er alle tijd voor. Bij een shoot op locatie is afstand voor mij zelden een probleem en maken we het gezellig. Zie het als een uitje !

Natuurlijk zijn ook vriendinnenshoots mogelijk, of gewoon mooie foto's van jezelf

Ook het laten afdrukken op hoge kwaliteit canvas of op speciale materialen als metaal is via ons mogelijk. Geef aan waar je voorkeur ligt en wij maken het voor je in orde !

Je hebt al een familie portret voor slechts € 95,-  Voor dit geld ontvangt u een grote selectie aan bewerkte foto's digitaal via de We-Transfer. Tegen betaling kunnen de foto's ook op USB aan u worden geleverd.


Boek hier je familieshoot!