Admin gebied

Atom

2018-09-26

En dan bedenk je een bedrijf te gaan beginnen……

Pffffff……Nou daar zijn we dan….het eerste blog (poging tot……)

Ik zat er helemaal klaar voor, had er helemaal zin in en het verhaaltje eigenlijk al zo goed als in mijn hoofd.
Vertellen over hoe een hobbyfotograaf een semi-pro wordt en steeds meer erachter komt dat haar gevoel bij een paar specifieke soorten fotografie ligt.

En dan op een bepaald moment de stoute schoenen aan gaat trekken en, onder aandringen van manlief, besluit om begin volgende jaar een K.v.K. nummer aan te gaan vragen.

En toen ging ik achter de pc zitten, maakte op mijn website een blog-pagina aan en toen liet de techniek me in de steek :( ….keer op keer riep dat stomme scherm dat mijn wachtwoord niet klopte. Niets dat ik deed hielp. Opnieuw opstarten niet, de blog er opnieuw op ook niet. Dus uiteindelijke de helpdesk maar gebeld en die hadden me in no-time verder geholpen.

En toen zat ik blij (dat ik verder kon) maar verder nogal inspiratieloos achter mijn blanco schermpje.

Maarja; meteen de moed in de schoenen laten zakken als even iets niet mee zit is niet echt de goede mentaliteit als je een bedrijf wilt beginnen lijkt me dus ik ben maar domweg begonnen met typen …..

Dus hierbij begin ik maar vrolijk opnieuw : met mijn eerste blog :) :)

En hierin wil ik eigenlijk vertellen over hoe ik van mijn passie voor fotografie en multimedia dolgraag een bedrijf zou willen maken. En hoe ik daarmee bezig ben op dit moment.

Want er komt nogal wat bij kijken !!…..pfffff……soms weet je echt niet waar je moet beginnen en welke dingen de grootste prioriteit hebben.

Wat me in eerste instantie belangrijk leek was mezelf zichtbaar maken want dat online marketing nogal belangrijk is in deze tijd leek me wel als een paal boven water te staan. Dus ik ben met meer regelmaat op mijn facebookpagina en instagram gaan posten.

In eerste instantie vooral met mijn urbex-avonturen (vertel ik andere keer vast wel meer over), maar hoe meer de plannen vorm gaan krijgen hoe meer daarvan ook te zien en te volgen zal zijn op mijn social-media kanalen…..

Het eerste dat ik deze week bekend heb gemaakt is dat ik een 8×8 challenge heb gevolgd van IMU. In die 8 dagen werd je voorgedaan hoe je een compleet nieuw bedrijf online op zou kunnen zetten.
IMU  is de afkorting van Internet Marketing Unie, en de challenge werd heel enthousiast gedaan door de oprichter van de IMU Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren. Het was echt super om te doen. Zowel om hun zo bezig te zien, er veel van te leren maar ook andere ondernemers ermee bezig te zien.

En na die 8 dagen kreeg je ook nog je veterdiploma…oh nee….certificaat haha…

En ja; ik heb er een hoop geleerd (hoop ik )
Zo weet ik dat ik mijn website nog aardig over de kop moet gaan gooien.

En dat het super is om te gaan bloggen zodat mensen ook de persoon achter het bedrijf gaan leren kennen. Dus daar ben ik bij deze braaf mee begonnen ;)

Nu zat ik in eerste instantie aardig in dubio waar ik het in vredesnaam steeds over zou moeten gaan hebben. Maar ik realiseerde me aardig snel dat ik zo veel van plan ben en dat daar zoveel bij gaat komen kijken dat het me vast moet gaan lukken om met regelmaat iets van mijn ervaringen met jullie te gaan delen

Dus tjah….wat kunnen jullie allemaal van me gaan verwachten in de volgende blogs??

Ik denk dat ik jullie in mijn volgende blog mee gaan nemen op een wandeling over het kerkhof…….

Nieuwsgierig geworden?? Kijk dan volgende week woensdag weer even :)

Admin - 19:19:28 | 6 opmerkingen